Micro-needling

Tijdens de behandeling worden er gecontroleerde beschadigingen in de huid gemaakt, waarbij de huid aan het oppervlak intact blijft. Binnenin ontstaat er een gecontroleerde ontstekingsreactie waardoor er een genezingsproces in de huid optreedt. Dit genezingsproces stimuleert o.a. de natuurlijke productie van collageen en elastine.


Na de behandeling

De huid zal na de behandeling roze tot rood kunnen worden. Ook is het mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. Deze reactie zal ongeveer 2 dagen aanhouden.

Na de behandeling is er niet direct resultaat te zien. Dit komt omdat de huid zes tot acht weken nodig heeft om collageen te kunnen vormen. Collageenvorming is afhankelijk van de aanmaak vanuit het lichaam zelf, de zogenaamde herstelcapaciteit. De vorming van collageen en elastine gaat nog maandenlang na de Dermapen behandeling door! De huid krijgt een steeds gezondere kleur en wordt steeds gladder en strakker!

Het advies vanuit ons is daarom ook om deze behandeling in kuurvorm aan te gaan, zodat wij in een korte periode alles uit je huid kunnen halen!

Wat kunnen wij behandelen?

Wat is er allemaal te behandelen ?

 

- Rimpels. deze worden minder diep

- Huidtoon egaliseren

- Verstrakking/versteviging van de huid, ook rond de ogen

- Verminderen/verhelderen van pigmentvlekken

- Vermindering van couperose en rosacea

- (Acné)littekens worden oppervlakkiger

- Verfijning van grove poriën

- Huidverbetering , een mooie gezonde glow

- Striae