Permanente  laser ontharing (Diode ice laser)

✔ Meest effectieve methode voor ontharen

✔ Goedgekeurd door de US FDA, de hoogste Amerikaanse testautoriteit van medische apparatuur

✔ Geschikt voor alle huidtypen (ook huidtypen V en VI)

 


Groeicyclus

Haren groeien in een cyclus. Er zijn 3 cyclussen bekend, namelijk de groeifase, de overgangsfase en de uitvalsfase. Slechts een deel van de haren bevindt zich in de groeifase.

De serie haren in de groeifase, waarbij het pigment diep in het haarzakje bevindt, reageert optimaal op een laserbehandeling. Bij de volgende behandeling is er een nieuwe serie haren in deze fase. Bij haren op het gelaat duurt dit ongeveer 6 weken en de haren op het lichaam 8 weken. Daarom zien wij u graag na 6-8 weken terug voor een behandeling. Na elke behandeling komen er minder haren terug en worden de haren dunner en zwakker.

Lichaamsbeharing, iedereen heeft het maar niet iedereen is er even blij mee. Vooral op plekken waar de haartjes goed zichtbaar zijn zoals het gezicht, de hals, de armen en de benen kan haargroei erg vervelend zijn. Bij the belleza boutique kan cosmetisch ongewenste haargroei of overbeharing veilig én effectief behandeld worden door middel van lasertherapie. Zowel mannen als vrouwen kunnen deze therapie ondergaan.