Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage zorgt voor een stralende huid. Het stimuleert de bloedsomloop, waardoor je huid gaat stralen en je er jonger uit gaat zien. Daarnaast zorgt een gezichtsmassage ervoor dat afvalstoffen sneller afgevoerd worden, maar het stimuleert ook de aanvoer van voedingsstoffen! Het activeert ook de zuurstofopname van de huid. Dit alles zorgt voor een stralende, jong uitziende huid.


Rimpels

Ook om rimpels te voorkomen is een gezichtsmassage perfect. Door gespannen spieren kan bloed minder goed je huid door stromen. Dit kan zorgen voor rimpels. Een gezichtsmassage kan helpen met het ontspannen van die spieren, waardoor de bloedsomloop beter wordt en je dus minder kans hebt op rimpels! Maar tijdens het ontspannen van de spieren, zorgt een gezichtsmassage er ook voor dat de spieren versterkt worden. Hierdoor krijg je een stevigere, elastische huid.

Hoofdpijn

Het ontspannen van de gezichtsspieren kan ook hoofdpijn verminderen. Aangespannen spieren kunnen ervoor zorgen dat je hoofdhuid ook strak staat, wat hoofdpijn kan veroorzaken. Doordat je de tijd neemt om de spieren in je gezicht te ontspannen, ontspannen ook de spieren op je hoofdhuid. Zeker in periodes van stress kan dit een wondermiddel zijn tegen hoofdpijn.

Producten

Bij onze gezichtsmassages worden lekkere crèmes en/of massage oliën gebruikt.

Deze mag je zelf kiezen voor we beginnen.

 

Deze hebben ook veel voordelen! De producten voeden de huid, wat ervoor zorgt dat je gezicht minder droog en trekkerig aanvoelt. Hierdoor kan je minder last hebben van roodheid en oneffenheden op de huid.